Loading...
Over ons2018-12-17T09:28:38+00:00
VEMECO, EEN VEELZIJDIGE WOONWINKEL

Persoonlijk, familiair, gemoedelijk. Belangrijke kernwaarden van de in Asten gelegen woonwinkel Vemeco.

Vemeco een veelzijdige woonwinkel waar goed advies, maatwerk, betrokkenheid en een ruim assortiment van diverse meubels en bedden leiden tot het verwezenlijken van woonwensen. Eigenaren Susan en Toon Verberne hebben Vemeco de laatste jaren omgetoverd tot een complete woonwinkel waar de klant kan slagen voor een bank op maat, een relaxfauteuil die geheel naar wens wordt samengesteld of zelfs een compleet interieur. Vader en dochter Verberne voeren een zeer breed en vriendelijk geprijsd assortiment banken, tafels, relaxfauteuils, bedden, matrassen, lattenbodems en woonaccessoires.

VAN KLASSIEK TOT MODERN

Het fraaie aanbod, van klassiek tot modern, is in zeer veel gevallen op maat te maken, waardoor uw aankoop perfect in uw woning past en aansluit bij uw woonwens. De zeer bevlogen Suzan en Toon bezoeken woonbeurzen en huisshows van de diverse merken, lezen vakbladen en zoeken op internet naar de laatste trends.

PASSIE

Door deze passie voor hun vak en de zeer ruime ervaring kunnen Susan en Toon Verberne de klant adviseren en sturen bij het op maat maken van de diverse meubels en opstellingen uit het assortiment. Deze bevlogenheid stopt niet bij de deur van de showroom, indien gewenst komt Susan ook bij u thuis voor een helder, eerlijk en gedegen advies.

Bekijk hier onze sale pagina voor alle aanbiedingen.